Bedankt! Tof dat je hebt bijgedragen.

GGD, Reinier van Arkel en Universiteit Utrecht bedanken je hartelijk voor het invullen van de vragen. Als je je naam en mailadres hebt ingevuld, ontvang je op 20 januari een mail. Hierin lees je of je een Fitbit Charge 5 t.w.v. €179,00 hebt gewonnen.

Deel mee

Door het invullen van de vragenlijst draag je direct bij aan een gezonde generatie.
Zorg voor meer aandacht voor het welzijn van jongeren en help ons om een beter beeld te krijgen.

Wanneer je dit op je eigen profiel plaatst, laat jij zien dat jij hebt bijgedragen aan een gezonde generatie. Inspireer jouw vrienden om ook bij te dragen aan een gezonde generatie!

Deel dit bericht

    Instagram - Free social icons

b

Algemene voorwaarden winactie

Aan het eind van de vragenlijst word je uitgenodigd om mee te loten voor het winnen van één van de 15 Fitbits. Daarvoor vul je je e-mailadres in. Dit e-mailadres wordt apart verwerkt en wordt niet gekoppeld aan de antwoorden op de vragenlijst. Door middel van een random number generator zullen we vervolgens de winnaars uitkiezen. Voorbeeld: We hebben een lijst van 1.000 e-mailadressen in een spreadsheet die meedoen met de Fitbit win-actie. Vervolgens genereren we 15x een willekeurig getal tussen de 1 en 1000. Deze getallen corresponderen met de winnende e-mailadressen.
GGD LOGO TRANSPARANT
Universiteit Utrecht logo V2